Antena Meniu Search
x

Noi DEZVĂLUIRI despre atacatorul de pe aeroportul din Florida: "Parcă îşi pierduse minţile. Spunea că vede lucruri" (VIDEO)

Bryan Santiago, fratele atacatorului de pe aeroportul Lauderdale-Hollywood, Esteban Santiago, a declarat, vineri, pentru NBC News, că acesta a făcut parte din Garda Naţională din Puerto Rico şi a stat în Irak timp de un an.

Bryan Santiago, fratele atacatorului de pe aeroportul Lauderdale-Hollywood, Esteban Santiago, a declarat, vineri, pentru NBC News, că acesta a făcut parte din Garda Naţională din Puerto Rico şi a stat în Irak timp de un an.

Potrivit sursei citate, Esteban Santiago s-a născut în New Jersey, dar apoi s-a mutat cu familia în oraşul Penuela, din Puerto Rico, unde mama şi fratele acestuia încă locuiesc.

Esteban a făcut parte din Garda Naţională din Puerto Rico timp de şase ani şi a stat în Irak timp de un an.

"Era pro-America," a declarat Bryan Santiago. 

La rândul ei, mătuşa presupusului atacator de pe aeroport, Maria Luisa Ruiz, a declarat pentru postul de televiziune Telemundo-47, că în perioada în care acesta se afla în Irak, tatăl lui a murit, iar când s-a întors în Puerto Rico şi-a reluat studiile şi a făcut eforturi pentru a-şi găsi o slujbă.

Pentru că nu a reuşit în Puerto Rico, bărbatul s-a mutat în Alaska, unde acum lucra în domeniul securităţii.

Femeia povesteşte că, în urmă cu două luni, tânărul ar fi fost internat în spital, din cauza unor probleme psihice.

Se pare că Esteban Santiago a început în urmă cu mai multe luni o relaţie, iar din acea relaţie s-ar fi născut un copil în luna septembrie a anului trecut.

Apoi, în urmă cu aproximativ două luni, Esteban s-a internat singur în spital, din cauza unor probleme. "Ceva s-a întâmplat cu el. Parcă îşi pierduse minţile. Spunea că vede lucruri. Nu prea ştiu. S-a dus singur la spital. Asta este ceea ce mi-a spus mama lui. A stat în spital câteva săptămâni", a declarat mătura tânărului pentru postul Telemundo-47, preluat de NBC News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Noi DEZVĂLUIRI despre atacatorul de pe aeroportul din Florida: "Parcă îşi pierduse minţile. Spunea că vede lucruri" (VIDEO)