Antena Meniu Search
x

Nora reginei Marii Britanii, om al străzii în București în urma unui experiment

Nora reginei Elisabeta a doua a Marii Britanii, ducesa de York, face dezvăluiri uimitoare. Sarah Ferguson a mărturisit într-o emisiune radio că a dormit într-o gară din Bucureşti şi a fost nevoită să caute prin tomberoane după mâncare.

de Redactia Observator

la 08.06.2020, 12:18

Vezi și
  • Sarah Ferguson este implicată în proiecte sociale de peste 30 de ani.
  • A călătorit în aproape toată lumea în scop caritabil.

Ducesa a trecut prin aceste experienţe ca să afle pe propria piele cum este viaţa unei persoane fără adăpost.

Ducesa de York a mărturisit că experienţa trăită în Bucureşti a fost printre cele mai marcante din viaţa sa. Sarah Ferguson, în vârstă de 60 de ani a învăţat să supravieţuiească ca om al străzii de la un băiat de 15 ani, întâlnit în capitala României.

Ea a fost nevoită să doarmă în gară şi să caute mâncare în tomberoane. Totul în cadrul unui proiect menit să îi arate realitatea dură pe care o trăiesc persoanele fără adăpost.

Sarah Ferguson, Ducesa de York: S-a întâmplat în Bucureşti. Am dormit într-o gară. Am decis să fac asta deoarece nu pot să îmi desfășor activitatea fără să știu exact cum se simt acele persoane. Nu voi uita asta niciodată. M-am întâlnit în gară cu un copil minunat de 15 ani care mi-a spus să nu îmi fac griji și să stau cu el.

Membră a Familiei Regale din Marea Britanie, Sarah Ferguson este implicată în proiecte sociale de peste 30 de ani. A fondat organizaţii pentru copii şi a călătorit în aproape toată lumea în scop caritabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Nora reginei Marii Britanii, om al străzii în București în urma unui experiment