Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nordul Italiei, sub ape. Ploile fac din nou ravagii în Emilia-Romagna, regiune lovită de inundaţii masive în urmă cu două săptămâni

Italia este din nou lovită de un val de vreme rea. Nordul ţării este sub codu roşu de inundaţii, iar în unele zone au fost înregistrate şi alunecări de teren. Şi Insulele Canare se pregătesc de un episod de vreme extremă. 

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 12:51

Nordul Italiei este sub ape după ce ploile torenţiale s-au dezlănţuit încă de ieri dimineaţă. Regiunea Emilia-Romagna, care încearcă să-şi revină după dezastrul de acum două săptămâni, este astăzi sub cod roşu de inundaţii. Oficialii au început deja să ia primele măsuri. De data aceasta, şcolile rămân deschise, însă meteorologii se aşteaptă ca nivelul râurilor să crească semnificativ.  

Un copac s-a prăbuşit peste o maşină în mers

În Ancona, un copac s-a prăbuşit pe o maşină aflată în mers şi a rănit şoferul de 85 de ani. Bătrânul a fost transportat de urgenţă la spital. Vremea rea a adus şi alunecări de teren în unele zone, iar circulaţia cu trenul a fost suspendată. 

Vezi și

Şi Insulele Canare se pregătesc de vremea extremă. Meteorologii au emis avertizări pentru vânt puternic şi îi atenţionează pe turişti că marea va fi foarte agitată zilele acestea.

Alte zone se vor confrunta însă cu temperaturi mult prea ridicate pentru această perioadă ce vor ajunge şi la 34 de grade Celsius. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » Nordul Italiei, sub ape. Ploile fac din nou ravagii în Emilia-Romagna, regiune lovită de inundaţii masive în urmă cu două săptămâni