Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde s-a accidentat grav, la coborârea de la Wengen

Schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde, numărul 2 mondial în ultimele două ierni, s-a accidentat grav, sâmbătă, în timpul coborârii de la Cupa Mondială de la Wengen, în Elveţia, transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 15:12

schior accident Elveția
Momentul în care schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde s-a accidentat grav, la coborârea de la Wengen - X

Dublu câştigător în staţiunea elveţiană anul trecut, Kilde a căzut după mai bine de două minute de efort la finalul coborârii, înainte de a se opri în gard. Imaginile televizate au arătat cum norvegianul urla de durere în timp ce paramedicii îi aplicau un garou la genunchiul drept.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cursa a fost întreruptă, schiorul fiind evacuat cu un elicopter. Câştigător al globului de cristal în 2020, Kilde a terminat pe locul 3 în prima coborâre de la Wengen, joi, şi pe locul 3 în super-G, vineri.

Pe acelaşi subiect

Aleksander Aamodt Kilde s-a accidentat grav și în 2021

În vârstă de 31 de ani, câştigătorul Cupei Mondiale din 2020 suferise deja o accidentare gravă la genunchi în ianuarie 2021.

Schiorii specializaţi în viteză au concurat timp de trei zile pe legendara şi foarte solicitantă pârtie Lauberhorn. Vineri, francezul Alexis Pinturault s-a accidentat la super-G. El şi-a rupt ligamentele încrucişate anterioare, iar sezonul său s-a încheiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde s-a accidentat grav, la coborârea de la Wengen