Antena Meniu Search
x

"Nu am mai auzit nimic de la ei de atunci". 11 membri ai unei familii, ostatici ai Hamas

Război Israel - Hamas.11 persoane care provin din aceeași familie au fost capturate de către Hamas, a anunțat, joi, Sky News, citat de Mediafax. Printre aceștia se numără doi copii, de trei și opt ani.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 22:16

Shaked Haran este unul dintre singurii membri ai familiei sale care au scăpat din mâinile militanților Hamas. 11 dintre cei dragi ai ei au fost luați ostatici. Printre aceștia, a spus ea, se numără părinții, sora, cumnatul, nepotul de trei ani, mătușa și verișoara de opt ani.

"Nu am mai auzit nimic de la ei de atunci"

Locuința lui Haran a fost incendiată imediat după ce membri ai grupării Hamas i-au atacat.

„Nu am mai auzit nimic de la ei de atunci”, a spus ea. „Am văzut o înregistrare video în care soțul surorii mele era încătușat și pus în spatele unui jeep Hamas”.

„Din câte știm, sute de oameni sunt reținuți în Gaza, inclusiv foarte mulți copii și persoane care au nevoie de medicamente. Familia mea este doar o poveste din zecile, sutele de oameni care au fost atacați într-o sâmbătă dimineața obișnuită”.

Ea a spus că încă așteaptă să primească vești de la autorități despre ceea ce se întâmplă, iar situația este „un haos total”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » "Nu am mai auzit nimic de la ei de atunci". 11 membri ai unei familii, ostatici ai Hamas