Antena Meniu Search
x

Interviu Nu vom pierde acest război, dar am răspuns deja prea târziu. China ajută Rusia, ne confruntăm cu o coaliție excesiv de puternică

Ne confruntăm cu o coaliție excesiv de puternică, cu revendicări majore împotriva Occidentului; vom fi obligați la un moment dat să răspundem acestei amenințări gigantice, doar că am răspuns prea târziu și am pierdut mult timp.

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 13:19

Istoricul francez Thierry Wolton
Istoricul francez Thierry Wolton - Spotmedia

Marea vină a Occidentului, marea vină a Europei, a Statelor Unite este că au întârziat în sprijinirea Ucrainei. Asta nu înseamnă că vom pierde acest război, dar am pierdut mult timp și vor fi multe victime colaterale ale acestui conflict, avertizează istoricul francez Thierry Wolton, unul dintre cei mai lucizi analiști ai dictaturilor și ai Rusiei putiniste.

Vezi interviul pe spotmedia.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Nu vom pierde acest război, dar am răspuns deja prea târziu. China ajută Rusia, ne confruntăm cu o coaliție excesiv de puternică