Antena Meniu Search
x

Numărul morţilor după atacul de pe London Bridge a crescut la 8! Corpul unui francez care se aruncase în Tamisa a fost recuperat

Corpul unui francez, Xavier Thomas, 45 de ani, a fost recuperat din râul Tamisa, astfel că numrul morţilor în atacul de pe London Bridge a crescut la opt.

Astfel, opt persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 48 au fost rănite după ce trei atacatori au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe London Bridge, înainte de a-i ataca pe trecători cu mai multe cuţite în zona Borough Market.

Autorităţile britanice au reuşit să-i ucidă pe jihadişti la aproximativ opt minute după declanşarea carnagiului, după ce au tras peste 50 de gloanţe în direcţia acestora. 

36 de oameni rămân spitalizaţi, 20 în stare critică. Un bilanţ ce ar fi putut fi mult mai grav dacă atacatorii ar fi folosit cocktailurile Molotov pe care anchetatorii le-au găsit în maşina lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Numărul morţilor după atacul de pe London Bridge a crescut la 8! Corpul unui francez care se aruncase în Tamisa a fost recuperat