Antena Meniu Search
x

Ce nume ar putea avea bebeluşul lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry

Casa regală britanică a făcut marele anunţ: Meghan Markle şi Prinţul Harry aşteaptă primul lor copil. Bebeluşul se va naşte în primăvară. Zvonurile despre sarcina lui Meghan au apărut încă de saptămâna trecută, la nunta prinţesei Eugenie.

Vezi și

Casa regală britanică a făcut marele anunţ: Meghan Markle şi Prinţul Harry aşteaptă primul lor copil. Bebeluşul se va naşte în primăvară. Zvonurile despre sarcina lui Meghan au apărut încă de saptămâna trecută, la nunta prinţesei Eugenie. În acelaşi loc în care ducii s-au căsătorit în urmă cu 5 luni. Viitorii părinţi au plecat decomdată într-un turneu în Australia, însă lumea întreagă vorbeşte deja despre numele pe care ar putea să-l poarte bebeluşul regal. 

La sosirea în Sydney, viitorii părinţi erau numai un zâmbet. Îmbrăcată într-un pardesiu negru, larg, ducesa îşi acoperă abdomenul şi cu o mapă de culoare vişinie pe care o ţine în mână. Vestea, pe care presa o bănuia încă de vineri, a fost confirmată, astăzi pe twitter de palatul Kensington, iar felicitările au început să curgă din toate colţurile lumii. 

Regina Elisabeta a doua s-a declarat încântată de vestea primită, la fel şi mama lui Meghan. Presa speculează că ducii au făcut anunţul după ecografia de 12 săptămâni. 

În acest caz, data naşterii ar trebui să fie aprilie 2019. Primăvară, aşa cum spune şi anunţul palatului Kensington.  

Pariuri pe numele bebeluşului

Indiferent că este fată sau băiat, bebeluşul va deveni al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. După Prinţul Charles, William, cei trei copii ai săi şi Prinţul Harry. 

În privinţa numelui, presa pariază pe Mary, Elizabeth sau Victoria, dacă ducii vor avea o fetiţă iar Philip, Charles, Arthur, Edward şi James pentru băiat. Este posibil ca Meghan şi Harry să vrea să îi dea şi un nume american, iar cele mai populare, anul acesta, sunt Emma şi Liam.

Pentru Meghan urmează 16 zile obositoare. Alături de Harry, trebuie să participe la 76 de întâlniri în cadrul turneului în Australia. Iar sâmbăta viitoare, la deschiderea Jocurilor Invictus. Anul trecut, la acelaşi eveniment, cei doi se afişau pentru prima oară în public ca un cuplu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ce nume ar putea avea bebeluşul lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry