Antena Meniu Search
x

Numele copilului ducilor de Sussex, motiv de controverse pe internet

Nici bine nu au anunţat ducii de Sussex numele copilului lor, că au şi apărut controverse în mediul online. Mulţi consideră că numele nu este demn de un moştenitor al tronului. Are, însă, şanse să ajungă printre cele mai populare în Regat, spun jurnaliştii străini.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 22:28

Vezi și

Nici bine nu au anunţat ducii de Sussex numele copilului lor, că au şi apărut controverse în mediul online. Mulţi consideră că numele nu este demn de un moştenitor al tronului. Are, însă, şanse să ajungă printre cele mai populare în Regat, spun jurnaliştii străini. Părinţii bebeluşului au decis, în acelaşi timp, ca fiul lor să nu primească titlul de prinţ.

Cu cine seamănă bebeluşul regal - e prima întrebare a lumii, după ce Archie Harrison a fost prezentat public.

O britanică a câştigat la pariuri pe numele copilului ducilor de Sussex

Răspunsul a venit dintr-o fotografie surprinsă în urmă cu 37 de ani. În ea apare Meghan, în primele zile de viaţă, iar asemănarea cu fiul ei este izbitoare. 

Sunt însă şi voci care susţin că noul membru al familiei regale pare mai mare şi s-ar fi născut în urmă cu două săptămâni. 

O altă controversă s-a născut în jurul numelui ales de ducii de Sussex. Archie ar putea fi prescurtarea lui Archibald, folosit foarte des în Evul Mediu. Iar "Harrison" ar putea însemna, în traducere, "fiul lui Harry".

Combinaţia i-a adus unei britanice 18 mii de lire sterline pentru că a ghicit numele neaşteptat la pariuri. 

Se pare că ducii de Sussex nu au vrut ca fiul lor să moştenească titlul de prinţ. Ar fi făcut această alegere pentru ca el să aibă o viaţă cât mai ferită de ochii publicului, spune presa britanică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Numele copilului ducilor de Sussex, motiv de controverse pe internet