Antena Meniu Search
x

O angajată la un hotel din Creta, acuzată de răpire după ce a ademenit un copil cu un suc şi l-a ţinut închis, o oră, în cameră

Mister în jurul unui caz anchetat acum de poliţiştii din Rethymno, Grecia. Un copil de şapte ani ar fi fost răpit de angajata unui hotel din Creta. Femeia l-ar fi ademenit pe băiat cu o sticlă de suc şi l-ar fi ţinut încuiat în camera de hotel mai bine de o oră.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.08.2022, 17:34

O româncă angajată la un hotel din Creta, acuzată de răpire
O româncă angajată la un hotel din Creta, acuzată de răpire - Profimedia Images

Potrivit presei greceşti, angajata în vârstă de 47 de ani a fost reţinută de poliţişti. Femeia ar fi văzut copilul în timp ce se juca în propierea hotelului în care lucra şi l-a ademenit cu o sticlă de suc până în camera de hotel. Unele surse spun că femeia ar fi româncă, în timp ce altele vorbesc despre o cetăţeană din Belarus. Femeia se apără spunând că totul a fost o neînţelegere şi nu ar fi vrut de fapt să îl răpească pe copil.

Ţinut închis în camera de hotel

Imediat cum au ajuns acolo, femeia s-ar fi încuiat în cameră cu copil, acolo unde ar fi rămas mai bine de o oră. Când angajata a fost nevoită să iasă pentru a-şi face treaba, copilul a profitat de ocazie şi a fugit din camera de hotel. 

Până în acest moment nimeni nu poate spune cu exactitate care au fost motivele realie pentru care femeia a recurs la acest gest. Polițiștii din Rethymno investighează cazul cu mare atenție și încearcă să facă lumină asupra profilului femeii de 47 de ani, pentru a înțelege de ce l-a răpit pe copil, oferindu-i chiar și o băutură răcoritoare pentru a-l convinge să o urmeze.

Părinţii copilului au fost complet şocaţi de întreaga operaţiune a femeii, însă sunt bucuroşi de faptul că cel mic s-a întors teafăr şi nevătămat, după timpul în care a fost dat dispărut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O angajată la un hotel din Creta, acuzată de răpire după ce a ademenit un copil cu un suc şi l-a ţinut închis, o oră, în cameră