Antena Meniu Search
x

O aplicaţie de mobil care permite angajarea unui bătăuş pentru a ataca pe cineva

O aplicaţie pentru telefoane mobile inteligente, care permite achiziţionarea serviciilor unui bătăuş pentru a ataca persoane ales de utilizator, a fost descărcată de 40.000 de ori

O aplicaţie pentru telefoane mobile inteligente, care permite achiziţionarea serviciilor unui bătăuş pentru a ataca persoane ales de utilizator, a fost descărcată de 40.000 de ori.

Potrivit independent.co.uk, utilizatorii publicau anunţuri prin care solicitau serviciile unor bătăuşi, în mare parte foşti soldaţi, gangsteri, escroci şi antrenori de fitness, iar preţul varia în funcţie de cât de tare cereau să fie bătută victima.

Un reporter din oraşul Kunming, capitala provinciei chineze Yunnan, a publicat un anunţ fals prin intermediul aplicaţiei, iar după puţin timp a primit numărul de telefon al unui bătăuş din Shanghai.

Bătăuşul a promis că va bate pe oricine i se cere şi dorea să fie plătit în funcţie de cât de grave urmau să fie rănile, la cererea reporterului. Preţul varia între 200 şi 500 de yuani, echivalentul a între 32 şi 80 de dolari americani.

În cele din urmă aplicaţia a fost ştearsă din magazinul online dedicat, dar potrivit Qihoo 360, o companie care activează în domeniul securităţii online, a fost descărcată de 40.000 de ori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O aplicaţie de mobil care permite angajarea unui bătăuş pentru a ataca pe cineva