Antena Meniu Search
x

O balenă cere ajutorul oamenilor

Câţiva pescari australieni au avut surpriza să fie vizitaţi de o balenă, într-un golf la nord de Sydney. Uriaşul animal nu era mânat de curiozitate, ci avea nevoie de ajutor pentru a scăpa de nişte deşeuri agăţate de gura sa

Vezi și

Câţiva pescari australieni au avut surpriza să fie vizitaţi de o balenă, într-un golf.la nord de Sydney. Uriaşul animal nu era mânat de curiozitate, ci avea nevoie de ajutor pentru a scăpa de nişte deşeuri agăţate de gura sa

Unul din pescari a reuşit să elibereze balena în timp ce colegii săi îl filmau. Bineînţeles, imaginile au devenit deja "virale".

Apariţia balenei i-a surprins pe tinerii ieşiţi la pescuit în golf, dar nu i-a speriat deloc. Dimpotrivă, s-au grăbit să filmeze întâmplarea care, probabil, nu se va mai repeta vreodată.

Pescarii au înţeles, însă, repede că vizitatoarea dorea ceva de la ei. O pungă de plastic şi un fir de pescuit i se încâlciseră chiar la gură şi o deranjau atât de mult încât nu ezitase să ceară ajutorul oamenilor.

Balena s-a apropiat mai întâi de o barcă, apoi de alta, a trecut şi pe sub ele, mereu cu grijă să nu le răstoarne. Totul, în speranţa că tinerii vor reuşi să o scape de neplăcutele deşeuri. Şi, până la urmă, unul dintre ei a reuşit.

Eliberată, balena s-a îndepărtat după ce le-a mulţumit pescarilor în stilul său. Dar, pe lângă gestul de recunoştinţă al balenei, oamenii au fost răsplătiţi şi cu imagini unice care i-au făcut, imediat, celebri pe reţelele sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O balenă cere ajutorul oamenilor