Antena Meniu Search
x

Curs valutar

IMAGINI ŞOCANTE! O banală infecţie, de care suferim cu toţii la un moment dat, îi putea fi fatală! Cum s-a trezit o tânără, după o săptămână de comă indusă!

O tânără din Marea Britanie şi-a pierdut şase degete de la mâini şi două de la picioare, ăn urma unei banale infecţii în gât. 

de Redactia Observator

la 20.03.2017 , 10:36

O tânără din Marea Britanie şi-a pierdut şase degete de la mâini şi două de la picioare, ăn urma unei banale infecţii în gât. 

Shelby Smith, în vârstă de 27 de ani a ajuns la spittal cu dureri puternice în gât. Deşi aflată sub observaţia medicilor, tânăra a intrat în convulsii, după care buzele şi degetele au căpătat o culoare vineţie, intrând în scurt timp în comă indusă, timp de o săptămână.

Cât timp a stat în comă, medicii s-au văzut nevoiţi să îi amputeze şase degete de la mâini şi două de la picioare, din cauza infecţiei foarte puternice răspândite în corp.

Articolul continuă după reclamă

"A fost ceva desprins dintr-un film de groază", a povestit Shelby, potrivit Dailymail.

Femeia a intrat într-un şoc septic, o complicaţie rară ce îi putea provoca decesul din cauza infecţiei cu stafilococ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » IMAGINI ŞOCANTE! O banală infecţie, de care suferim cu toţii la un moment dat, îi putea fi fatală! Cum s-a trezit o tânără, după o săptămână de comă indusă!