Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto "O binecuvântare!" Simona, o mămică româncă din Italia, a născut al zecelea copil. Familia trăiește doar din salariul de muncitor al tatălui

Simona are zâmbetul strălucitor al proaspetelor mămici. Naomi, al zecea copil al ei, s-a născut pe 31 mai. Un record pentru localitatea italiană Gorgo al Monticano din provincia Treviso, dar și pentru întreaga regiune, unde numărul mediu de copii născuţi de o femeie, conform Istat, este de 1,27, peste media națională de 1,24, potrivit Corriere del Veneto.

de Redactia Observator

la 02.06.2024 , 18:21

Simona are 32 de ani, iar soțul ei Ionuț Bogdan Crețu este cu 8 ani mai mare. Primul lor copil s-a născut în 2010 și, de atunci, o dată la doi ani, barza a adus în total patru frați și șase surori. "Copiii sunt o binecuvântare. Mergem înainte cu ajutorul lui Dumnezeu", spune fericită tânăra mămică. 

Originari din Romania, dar rezidenți în Veneto de 15 ani, Simona și Ionuț fac parte din comunitatea de creștini evanghelici şi au acceptat mereu drept un cadou fiecare sarcină. 

Naomi, cea mai recentă sosire în familie

Articolul continuă după reclamă

Micuța Naomi s-a născut pe 31 mai, la scurt timp după ora 19, în spitalul Oderzo, unde, de altfel, au venit pe lume toți copiii familiei Bogdan Crețu. La naştere, fetiţa cântărea în jur de 3,5 kilograme și azi, 2 iunie, ar putea fi gata să plece acasă cu mama ei. 

Pe acelaşi subiect

"Toți copiii sunt fericiți – continuă Ionuț – și abia așteaptă să o întâlnească pe micuța Naomi și să-și îmbrățișeze mama din nou".

Un singur salariu

În ceea ce privește organizarea vieții de zi cu zi, nu există nicio problemă aparentă. Simona și Ionuț locuiesc într-o casă la țară și doar din salariul de muncitor al bărbatului, care este muncitor într-o firmă de mobilă. Acum, grija mamei și a tatălui este să găsească o nouă casă, una mai mare. "Poate va trebui să găsim o casă mai mare, dar ne simțim fericiți și norocoși", au conchis cei doi soți.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » "O binecuvântare!" Simona, o mămică româncă din Italia, a născut al zecelea copil. Familia trăiește doar din salariul de muncitor al tatălui