Antena Meniu Search
x

O cățelușă din Germania a devenit mamă adoptivă pentru un pui de mistreţ care s-a pierdut de familia sa

Gest uluitor făcut de o căţeluşă de 13 ani, din rasa Teckel. Animalul a adoptat şi a îngrijit un pui de mistreţ, ca şi cum ar fi fost al său, după ce acesta s-a pierdut de mama sa.

de Monica Palade

la 15.02.2021, 22:42

O cățelușă din Germania a devenit mamă adoptivă pentru un pui de mistreţ care s-a pierdut de familia sa - Getty Images

Porcuşorul mistreţ, care a primit numele de Beethoven, a fost găsit în pădure de mai mulţi rangeri, care l-au adus medicului veterinar Ernst Wilhelm Kalden, din Wanfried, landul Hesse, Germania, să aibă grijă de el până se pune pe picioare.

Incredibil, omul a avut ajutor de unde se aştepta mai puţin. Chiar de la căţeluşa sa de 13 ani, care a devenit fără să evite mamă adoptivă pentru porcuşor.

Gest incredibil făcut de căţelusă

”Beethoven era singur în pădure, probabil că mama lui a murit în vreun accident. Pentru un mistreț, căldura corpului mamei este vitală", a explicat dr. Kalden, potrivit Bild.

Minunea nu se opreşte aici. Căţelulşa Urmel a rămas şi pseudo-însărcinată, astfel că a reuşit să aibă şi lapte. "Deoarece acest lucru nu a fost suficient pentru Beethoven, am suplimentat hrana lui cu lapte adus de la un fermier local”.

Porcuşorul mistreţ se simte acum bine şi cel mai probabil va trece şi la hrană solidă cât mai curând.

Deşi acum este extrem de jucăuş, animalul nu va fi unul de companie, avertizează medicul.

Citeşte şi Un ciobănesc german şi-a salvat stăpânul care suferise un accident vascular cerebral, trăgându-l spre telefonul mobil, în SUA

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O cățelușă din Germania a devenit mamă adoptivă pentru un pui de mistreţ care s-a pierdut de familia sa