Antena Meniu Search
x

O cenușă MISTERIOASĂ a apărut DE NICĂIERI și a acoperit totul!

O substanţă misterioasă care a fost descrisă ca o "materie albă" a acoperit părţi din statele americane Washington şi Oregon, iar autorităţile au afirmat că este posibil să fie cenuşă de la vulcani din Rusia sau Mexic, deşi originea sa nu a fost stabilită cu certitudine

O substanţă misterioasă care a fost descrisă ca o "materie albă" a acoperit părţi din statele americane Washington şi Oregon, iar autorităţile au afirmat că este posibil să fie cenuşă de la vulcani din Rusia sau Mexic, deşi originea sa nu a fost stabilită cu certitudine. 

"Am primit informaţii privind o materie albă (depusă) pe vehicule. Cenuşa este probabil de la vulcanul Şiveluci", a informat într-un comunicat autoritatea pentru situaţii de urgenţă din comitatul Walla Walla, din statul Washington, citat de Mediafax

Vulcanul, situat pe peninsula Kamceatka din nord-estul extrem al Rusiei, a erupt la sfârşitul lui ianuarie, formând un nor de cenuşă care s-a ridicat la 6.000 de metri, a precizat agenţia. Cenuşa "s-a depus pe o arie largă, inclusiv în Washington şi Oregon".

Ulterior, agenţia pentru situaţii de urgenţă a precizat că ar putea exista şi alte motive. "Deşi substanţa este probabil cenuşă de la vulcanul Şiveluci, există şi alţi vulcani care sunt în prezent activi", a afirmat agenţia, adăugând că "sursa materialului nu a fost confirmată ştiinţific".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O cenușă MISTERIOASĂ a apărut DE NICĂIERI și a acoperit totul!