Antena Meniu Search
x

O chelneriţă din Statele Unite a primit o răsplată consistentă

Blândeţea faţă de cei bolnavi şi defavorizaţi i-a adus unei chelneriţe din Statele Unite o răsplată consistentă.

Vezi și

Blândeţea faţă de cei bolnavi şi defavorizaţi i-a adus unei chelneriţe din Statele Unite o răsplată consistentă.

Tânăra a primit un "bacşiş" de 500 de dolari de la părinţii unui copil autist, emoţionaţi de atenţia pe care i-o acordase acestui client mai deosebit.

Clienţii unui restaurant din Arizona au numai cuvinte de laudă pentru Katrina Vasquez. Ea nu se mulţumeşte doar să-şi facă datoria ci le dăruieşte tuturor un zâmbet sau o vorbă bună. Iar în timpul liber, Katrina lucrează ca voluntar în folosul copiilor bolnavi sau orfani.

Uneori, ea întâlneşte, chiar în restaurant, câte un copil cu nevoi deosebite şi imediat îşi îndreaptă toată atenţia către el. Aşa s-a întâmplat cu Dustin, un băiat autist, căruia Katrina i-a dăruit o şapcă pe care o croise şi o pictase chiar ea.

Băiatul a fost încântat iar părinţii săi, emoţionaţi, i-au pregătit Katrinei o surpriză: o sumă de bani mult mai mare decât cei câţiva dolari lăsaţi, de obicei, de clienţi.

Scena a fost filmată pentru o televiziune care popularizează asemenea gesturi generoase. Abia atunci, părinţii copilului au aflat un secret dureros care o apropiase şi mai mult pe Katrina de cei nefericiţi.

Tânăra îşi doreşte să studieze terapia prin artă, domeniu în care şi-a dovedit deja aptitudinea. Dar studiile pot rămâne doar un vis când eşti singurul sprijin financiar al familiei. Răsplata primită i-ar putea schimba soarta dar, deocamdată, Katrina nu doreşte decât să-şi arate recunoştinţa. finalul când se îmbrăţişează iar cu toţi ăia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O chelneriţă din Statele Unite a primit o răsplată consistentă