Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O companie privată dă startul zborurilor turistice spațiale ÎN JURUL LUNII

Compania americană privată Space X anunță că dă startul zborurilor turistice în jurul satelitului Pământului. Primul zbor va avea loc chiar anul viitor.

de Redactia Observator

la 28.02.2017 , 00:11

Compania americană privată Space X anunță că dă startul zborurilor turistice în jurul satelitului Pământului. Primul zbor va avea loc chiar anul viitor.

Space X a anunțat oficial că doi că va duce în spațiu 2 turiști, pe care îi va plimba în jurul Lunii, anul viitor.

”Suntem încântați să anunțăm că Space X a încheiat o înțelegere pentru a transporta două persoane private într-o călătorie în jurul lunii, în partea a doua a anului viitor. Cei doi au plătit deja un depozit consistent pentru misiunea selenară”, spune Space X într-un comunicat.

Articolul continuă după reclamă

”Ne așteptăm să facem testele de sănătate și de condiție fizică, dar și să demarăm antrenamentul în cursul acestui an. Alte persoane și-au manifestat puternic interesul în acest zbor și ne așteptăm să urmeze și altele. Informațiile suplimentare despre aceste echipe de zbor odată ce vom obține aprobarea lor, dar și în urma obținerii rezultatelor privind starea lor medicală și condiția fizică” se mai afirmă în comunicatul Space X.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » O companie privată dă startul zborurilor turistice spațiale ÎN JURUL LUNII