Antena Meniu Search
x

O creatură marină bizară, de peste o tonă, a fost prinsă de niște pescari ruși. ”Monstrul” a fost adus la mal cu macaraua

Câțiva pescari ruși ieșiți în larg au avut parte de captura vieții lor: au prins o creatură bizară de peste o tonă. A fost nevoie de o macara pentru a aduce peștele uriaș pe mal.

Câțiva pescari ruși ieșiți în larg au avut parte de captura vieții lor: au prins o creatură bizară de peste o tonă. A fost nevoie de o macara pentru a aduce peștele uriaș pe mal.

Pescarii de pe Insula Sahalin povestesc că n-au avut de gând să captureze creatura marină.

”Monstrul” s-a prins în plasele lor, iar ei nu l-au putut elibera. Iar peste 3 zile, când au revenit la țărm, peștele uriaș era mort, ba chiar dădea semne că intra în putrefacție.

O creatură marină bizară, de peste o tonă, a fost prinsă de niște pescari ruși
Pe acelaşi subiect

Când l-au cântărit, au descoperit că avea peste 1100 de kilograme. Creatura bizară este un pește-lună, o specie foarte rară. E unul dintre peștii cu cea mai mare masă corporală, însă foarte puține exemplare ajung la peste o tonă greutate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peștele a ajuns în cele din urmă mâncare pentru urșii din Sahalin, scrie presa locală. În UE, comerțul cu carne de pește-lună e interzis. În țări asiatice, în schimb, precum Japonia sau Taiwan, peștele-lună e considerat o delicatesă și e folosit și în medicina tradițională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O creatură marină bizară, de peste o tonă, a fost prinsă de niște pescari ruși. ”Monstrul” a fost adus la mal cu macaraua