Antena Meniu Search
x

O femeie a fost condamnată să-și ceară scuze pe Facebook

După faptă şi răsplată - exact de asta a avut parte în instanţă o tânără din Statele Unite.

Vezi și

 După faptă şi răsplată - exact de asta a avut parte în instanţă o tânără din Statele Unite. Femeia folosise reţeaua Facebook pentru a posta mesaje agresive în care intimida şi ameninţa mai multe persoane.

Pe Facebook a greşit, pe Facebook îşi va repara greşeala. Judecătoarea a decis că e cea mai potrivită pedeapsă pentru faptele inculpatei. Tânăra de 21 de ani fusese extrem de agresivă în mesajele de pe Facebook. Transformase reţeaua de socializare într-o platformă a urii.

Încerca să îi intimideze şi îi ameninţa pe cei pe care nu îi avea la inimă. Nu şi-a imaginat că va ajunge în faţa instanţei pentru astfel de fapte virtuale. A avut însă ghinionul ca cea care a judecat cazul să aibă păreri foarte clare despre astfel de infracţiuni.

Prin urmare, acuzata nu a avut încotro şi a postat pe pagina personală un mesaj de scuze. Mai mult, tânăra spune că a înţeles că a greşit şi îşi dă seama că pot exista consecinţe şi pentru ceea ce face în spaţiul virtual. Asta spre bucuria judecătoarei, care simte acum că şi-a atins scopul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie a fost condamnată să-și ceară scuze pe Facebook