Antena Meniu Search
x

O femeie a fost împușcată în timpul înmormântării fiului ei. Adolecentul a fost ucis de un polițist, în Florida

Mama unui adolescent din Florida, împușcat mortal de polițiști, a fost, la rândul ei, rănită într-un incident armat din timpul înmormântării fiului ei.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 03.12.2020, 13:14

Oamenii legii au declarat că nu a fost vorba despre un atac deliberat.
Oamenii legii au declarat că nu a fost vorba despre un atac deliberat. - Profimedia Images
  • Femeia a fost transportată la spital, cu răni ușoare.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Quasheda Pierce, în vârstă de 39 de ani, a fost rănită într-un incident armat, sâmbătă, în timpul înmormântării fiului ei. 

Potrivit oamenilor legii, femeia și un tânăr de 16 ani au fost loviți de gloanțele de la o armă care s-a descărcat accidental, în timpul ceremoniei. Posesorul armei era chiar adolescetul rănit. 

În urma incidentului, zeci de participanți la eveniment au alergat spre mașinile lor pentru a se pune la adăpost. Femeia rănită a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au declarat că este în afara oricărui pericol, potrivit New York Post.

Pe 13 noiembrie, Sincere și Angelo Crooms au fost împușcați mortal de un polițist, în timp ce erau interogați la un semafor. Oamenii legii au tras mașina celor doi pe dreapta, însă adolescenții au refuzat să oprească la semnalele lor și au continuat să conducă. În cele din urmă, unul dintre polițist a tras câteva focuri de armă spre mașină, ucigându-i pe cei doi adolescenți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O femeie a fost împușcată în timpul înmormântării fiului ei. Adolecentul a fost ucis de un polițist, în Florida