Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie forțată să-și vândă mașina după ce și-a pierdut slujba a rămas cu ochii-n soare, după ce cumpărătorul nu s-a mai întors de la test drive

O femeie forțată să-și vândă mașina după ce și-a pierdut slujba din cauza efectelor economice ale pandemiei Covid a rămas devastată după ce un bărbat care s-a arătat interesat de a cumpăra bolidul a luat maşina în test drive, dar nu a mai adus-o înapoi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.04.2021, 18:29

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Şi fără bani şi fără maşină

Rebecca Silk şi-a scris pe Facebook frustrarea şi făcând apel la oameni să o ajute după ce maşina ei, marca Holden, în valoare de 21.000 de dolari a fost furată. A primit însă critici din partea internauţilor care i-au atras atenţia că trebuia să fie alături de potenţialul cumpărător în timpul test drive-ului, nu să îl lase singur să o conducă, fără siguranţa că este un om de bună credinţă. Incidentul care a lăsat-o lefteră a avut loc în Penrith, în vestul orașului Sydney, Australia, săptămâna trecută.

Femeia a detaliat în postarea sa de pe Facebook cum a fost nevoită să vândă mașina pentru a-și păstra un acoperiș deasupra capului, după ce a rămas în urmă cu plata chiriei, potrivit Daily Mail.

„Bună prieteni. Din cauza Covid, mi-am pierdut slujba și nu-mi mai permit să-mi plătesc chiria, așa că am decis să-mi vând mașina pentru că am rămas în urmă cu plata chiriei. Am lăsat un bărbat, joi după-amiază, să-mi testeze mașina pe care nu mi-a dat-o înapoi. Mașina are un preț de 21.000 de dolari și nu știu ce să fac. Am raportat furtul poliției, dar nu au existat rezultate până acum. Vă rog, am nevoie de ajutorul vostru deoarece sunt pe punctul de a fi evacuată din cauza situației mele financiare” a scris ea.

Rebbeca Silk a arătat şi o copie a permisului de conducere al bărbatului și a rugat pe oricine îl cunoaşte sau are mai multe detalii să o contacteze. Oamenii însă nu au fost foarte bucuroşi să o ajute, ci mai degrabă au început să o critice.

„L-ai lăsat să testeze mașina fără să fii în ea!”

„I-ai dat de bunăvoie cheile și l-ai lăsat să ia mașina fără să mergi cu el. Indiferent că știi cine este acum, a fost o prostie să faci asta, părerea mea” au fost doar câteva dintre comentariile acide.

Cu toate acestea, nu toată lumea a judecat-o.

„Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta. Nu este corect și nu contează dacă ai urcat sau nu în mașină, e un furt, el v-a furat maşina, punct. Trebuie să raportezi acest lucru din nou poliției. Situația financiară este irelevantă. Sper că acest lucru se va rezolva în curând. Îmi pare rău că ai încercat atât de mult să îţi vindzi mașina pentru a ușura lucrurile și nu a funcționat aşa cum trebuie. Ţine-ţi capul sus, lucrurile se vor îmbunătăţi” a scris o altă persoană.

„Vehiculul a fost furat de la Penrith pe 25 martie; ofițerii de poliție din Nepean au deschis o anchetă” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » O femeie forțată să-și vândă mașina după ce și-a pierdut slujba a rămas cu ochii-n soare, după ce cumpărătorul nu s-a mai întors de la test drive