Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O femeie din SUA a fost mușcată și scoasă cu forța din propria mașină, la o spălătorie auto

Polițiștii din SUA sunt pe urmele unui bărbat care a atacat o femeie, a mușcat-o și i-a furat mașina, la o spălătorie auto din Littleton. În urma incidentului, bătrâna de 63 de ani a suferit răni minore. 

de Iulia Iancu

la 01.02.2021 , 09:39

Momentul în care atacatorul se apropie de mașina victimei Momentul în care atacatorul se apropie de mașina victimei - Youtube / LittletonGov
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie de 63 de ani, aflată la o spălătorie auto din statul Colorado, a fost atacată, mușcată și jefuită de un individ necunoscut, în mijlocul zilei, potrivit Patch.com.

Imediat ce a început cicluld e spălare, un bărbat s-a apropiat de mașină, a deschis portiere și a scos-o pe femeie cu forța. Atacatorul nu s-a oprit aici. A prins-o pe femeie de mână, a țipat la ea și a mușcat-o, a declarat un representant al Poliției din Littleton. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A încercat să opună rezistență, dar atacatorul a prins-o de gât, a mușcat-o și a forțat-o să iasă din mașină, apoi a împins-o la pământ. Suspectul a fugit apoi cu mașina victimei”, este declarația oamenilor legii. 

În urma incidentului, femeia a suferit răni minore. 

Suspectul este descries drept un bărbat în jurul vârstei de 40 de ani, cu părul scurt închis la culoare. În momentul atacului, individual purta ochelari, o șapcă, o geacă verde, blugi și un rucsac. 

Iulia Iancu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » O femeie din SUA a fost mușcată și scoasă cu forța din propria mașină, la o spălătorie auto