Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din SUA a fost prinsă cu card de vaccinare fals după ce a scris "Maderna", în loc de ''Moderna"

O femeie din Illinois a fost arestată sâmbătă, în timp ce se pregătea să plece în Hawaii, pentru că ar fi folosit un certificat fals de vaccinare. Poliţiştii şi-au dat seama de acest lucru după ce în document apărea o greşeală de tipar.

de Ovidiu Cojocaru

la 02.09.2021 , 10:39

Femeia şi-a falsificat certificatul de vaccinare
Femeia şi-a falsificat certificatul de vaccinare - Twitter

Cardul ar fi fost trimis online autorităților din Hawaii de către Chloe Mrozak, în vârstă de 24 de ani, care scris greșit numele vaccinului Moderna. Tânăra trecuse pe certificatul de vaccinare denumirea de „Maderna”, conform documentelor prezentate de instanţă, transmite New York Post.

Anchetatorii au fost înştiinţaţi de acest caz, după ce Mrozak a zburat în O'ahu pe 23 august, iar reprezentanţii aeroportului au observat greşeala din certificat, Aceştia nu au reușit inițial să o găsească pe femeie, deoarece locaţia hotelului pe care a comunicat-o s-a dovedit a fi incorectă. Tânăra a fost în cele din urmă săptămâna trecută, în timp ce se afla în aeroport, pregătită să plece în Hawaii.

Certificatul de vaccin fraudulos susținea că Mrozak a fost vaccinată în Delaware, dar după verificări oficialii nu au găsit nicio astfel de înregistrare în baza de dată a centrului de vaccinare. Mrozak a fost reținută cu o cauțiune de 2.000 de dolari pentru acuzațiile de falsificare a documentelor privind vaccinul.

Articolul continuă după reclamă
Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » O femeie din SUA a fost prinsă cu card de vaccinare fals după ce a scris "Maderna", în loc de ''Moderna"