Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a rupt gâtul, după ce a căzut de la etajul al treilea, în timp ce fuma o ţigară

O femeie ghinionistă şi complet neatentă s-a ales cu gâtul rupt, după ce a alunecat pe fereastră, în timp ce se sprijinea de ea cu mâna, ca să fumeze o ţigară. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.03.2019, 14:12

Iubitul ei a încercat să o prindă, dar a căzut în gol
Jessica voia să fumeze o ţigară în timp ce se uita la televizor, dar a alunecat - Instagram/ Jessica Ross

O femeie ghinionistă şi complet neatentă s-a ales cu gâtul rupt, după ce a alunecat pe fereastră, în timp ce se sprijinea de ea cu mâna, ca să fumeze o ţigară. 

Jessica Ross a recunoscut că a avut mare noroc şi că nu a ajuns paralizată ori ucisă din cauza propriei sale neglijenţe. Ea a căzut de la etajul al treilea al clădirii în care locuia, în Edinburgh. 

Tânăra de 22 de ani a povestit pe Instagram experienţa terifiantă prin care a trecut. Ea voia să fumeze o ţigară în timp ce se uita la televizor, atunci când s-a întâmplat incidentul. 

“Am căzut de la etajul 3 în timp ce fumam o ţigară” a scris tânăra, angajată a unei bănci Sainsbury. “Gât rupt, coloană fracturată în partea de jos. Stăteam aplecată pe fereastră şi am alunecat”.

Chiar dacă a trecut pe lângă moarte, Jessica a făcut haz de necaz, glumind: “Da, eram trează. P.S. Nu mi-am rupt nicio unghie”.

Povestind despre întâmpalrea teribilă, Jessica a spus: “Nu fumez niciodatiodată în camera de zi. Era totuşi ceva interesant la televizor aşa că m-am gândit: Voi alerga şi voi deschide rapit fereastra pentru a le face pe ambele” 

“M-am întors ca să trag din ţigară, apoi mi-a alunecat mâna în care mă sprijineam şi am căzut pe spate. Mă ţineam de pervaz cu toate puterile pentru că mă agăţasem de el în cădere, dar riscam să cad în orice clipă. Prietenul meu a venit de la baie, a alergat spre mine şi m-a apucat încercând să mă tragă cu toată puterea, dar am alunecat şi am căzut în gol” a spus ea. 

Conform Mirror, tânăra are acum parte de o recuperare lungă şi grea de cel puţin 12 săptămâni, dar Jessica e fericită că la urma urmei a scăpat cu viaţă: “Sunt o ghinionistă, cred că era mai amuzant dacă spuneam oamenilor că eram măcar beată şi nu atât de neatentă, dar asta e.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a rupt gâtul, după ce a căzut de la etajul al treilea, în timp ce fuma o ţigară