Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 11 ani a murit, încercând să-şi salveze căţeluşii dintr-un incendiu izbucnit într-o casă din Florida

O fetiţă de 11 ani din Florida şi-a găsit sfârşitul după ce a intrat înapoi în casa cuprinsă de flăcări încercând să-i salveze pe cei doi căţeluşi, potrivit oficialilor şi membrilor familiei.

de Monica Palade

la 10.05.2021, 17:04

O fetiţă de 11 ani a murit, încercând să-şi salveze căţeluşii dintr-un incendiu izbucnit într-o casă din Florida - Facebook/Laura Alden

Rilee Beisler, o elevă din clasa a VI-a de la McIntosh Middle School, a murit miercuri în timpul incendiului din Sun N Fun RV Resort, din Sarasota. Fetiţa, care s-a mutat acolo în urmă cu şase luni împreună cu mama sa, a ieşit iniţial din casă, dar s-a întors în casă, în ciuda rugăminţilor de a rămâne afară, a povestit mătuşa lui Rilee, Laura Alden.

“Iubea animalele şi asta s-a întâmplat de fapt. S-a întors în casă pentru căţeluşi. ÎI adora”, a povestit femeia.

Nu a putut fi oprită

Vecinii au încercat să o oprească, dar fără succes. „Au încercat să o oprească, dar Rilee era genul acela de copil care dacă îşi dorea ceva, va face orice să-l obţină. Extrem de încăpăţânată. Ar putea fi scrise volume despre cine a fost, pentru că a ieşit din incendiu, era afară şi s-a întors”, a mai spus mătuşa fetei.

Pe acelaşi subiect

Se crede că fata a murit din cauza inhalării cu fum, spun autorităţile.

„Avea o inimă de aur. Îi adora pe căţeluşi. Erau o pacoste. Erau pui de pitbull de şapte luni, şi ştiţi că puii sunt agitaţi, dar îi iubea, erau bebeluşii ei pentru ea”.

Din primele cercetări, focul nu a fost pus intenţionat. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 11 ani a murit, încercând să-şi salveze căţeluşii dintr-un incendiu izbucnit într-o casă din Florida