Antena Meniu Search
x

O fetiţă din Marea Britanie a murit la doar două zile după aniversarea de un an. "Era cel mai fericit copil pe care l-am văzut vreodată"

O fetiţă din Marea Britanie, Maddison Halliday, a murit la numai două zile după aniversarea sa de un an. Părinţii îndureraţi spun că fiica lor era "cel mai fericit copil pe care l-au văzut vreodată". Ea a fost dusă la spital în luna octombrie, după ce s-a îmbolnăvit şi a început să nu mai mănânce, potrivit Mirror

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 18:34

Maddison Halliday
Fetiţa a fost dusă la spital în luna octombrie, după ce s-a îmbolnăvit şi a început să nu mai mănânce - Facebook: Josh B Halliday

Medicii au diagnosticat-o pe Maddison ce septicemie, o boală cauzată de o bacterie în sânge, care afectează funcţionarea creierului. Printre simptomele fetiţei s-au numărat somnolenţa, moleşeala, febra şi lipsa apetitului. Părinţii îşi amintesc cu durere de fiica lor, despre care au declarat că era veselă şi activă. 

"Era un copil foarte săritor şi ne urmărea peste tot. Era foarte fericită şi mulţumită, încă de la început. Era o bucurie imensă şi iubea să cânte şi să danseze. Era pur şi simplu minunată, cel mai fericit copil pe care l-am văzut vreodată. Doctorii ne-au spus că am putea fi nevoiţi să oprim aparatul medical care o ţine în viaţă. Eram disperaţi şi voiam ca ei să facă tot ce le stă în putinţă ca să o ţină în viaţă", a declarat tatăl fetiţei, Josh Halliday. El a adăugat că în ziua tragediei, Maddison se comporta ciudat, nu mânca şi nu răspundea strigătelor părinţilor. Ulterior, fetiţa a superit patru stopuri cardiace, iar starea ei s-a deteriorat rapid. 

Oamenii au donat bani pentru înmormântarea fetiţei

Oamenii care au auzit povestea fetiţei au lansat o strângere de fonduri online, pentru a contribui la plata costurilor de înmormântare. În urma acesteia, s-au strâns peste 5.000 de lire sterline. 

"Am vrut doar să transmit un mare mulţumesc către toate persoanele care au donat bani şi au distribuit link-ul (strângerii de fonduri). Familia va putea să se despartă de Maddison aşa cum merită. Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să participe la înmormântarea copilului său", a transmis organizatoarea, Martine Smith.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O fetiţă din Marea Britanie a murit la doar două zile după aniversarea de un an. "Era cel mai fericit copil pe care l-am văzut vreodată"