Antena Meniu Search
x

O fetiță româncă, abandonată după ce s-a îmbolnăvit de Covid, și-a găsit o nouă familie în Italia. Acum, mama biologică o vrea înapoi

Sara, o fetiță româncă, a fost abandonată la spital la doar pantru luni, după ce s-a infectat cu coronavirus, în Palermo. După un an, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă acum, mama sa biologică o vrea înapoi.

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 15:58

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Sara avea doar patru luni când s-a infectat cu coronavirus. Mama sa a lăsat-o în grija unor cunoștințe, iar de aici a ajuns la spitalul pediatric din orașul sicilian Palermo. După luni de singurătate, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă mama sa biologică susține acum că nu a vrut niciodată să o abandoneze, scrie Ragusa News.

În luna octombrie 2020, mama sa a lăsat-o pe Sara în grija unei cunoștințe, iar ea s-a întors în România pentru a participa la înmormântarea surorii sale. Fetița a locuit două luni cu prietena mamei, însă aceasta a refuzat să mai aibă grijă de ea: “Dacă ea (n.r. mama biologică) nu a vrut-o, eu nici atât. Dacă mi-o lași mie, o arunc pe geam”.

Astfel, fetița născută dintr-o relație extraconjugală și nerecunoscută de tatăl său, a fost abandonată la spital și îngrijită de medici, înainte ca un tribunal din insulă să îi găsească o familie iubitoare care să o răsfețe cu hăinuțe și jucării. 

Însă mama sa biologică, arestată la întoarcerea în Sicilia, s-a opus adopției. “Nu am vrut să o abandonez. O vreau înapoi, e fiica mea”. Cazul a stârnit un interes național, iar acum se așteaptă cu sufletul la gură o decizie privind soarta Sarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O fetiță româncă, abandonată după ce s-a îmbolnăvit de Covid, și-a găsit o nouă familie în Italia. Acum, mama biologică o vrea înapoi