Antena Meniu Search
x

Foto O ''fiară misterioasă'' care se ascundea într-un copac a băgat spaima în locuitorii unui oraş din Polonia. Ce era de fapt ''animalul''

Salvatorii de animale din Polonia au fost chemaţi în urma unui raport despre o creatură cu aspect periculos care se ascundea într-un copac, spre groaza rezidenţilor, doar ca să descopere că ''fiara misterioasă'' era de fapt un croissant.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 15.04.2021, 22:58

Salvatorii de animale din Polonia au fost chemaţi în urma unui raport despre o creatură cu aspect periculos
''Fiara misterioasă'' era de fapt un croissant - KTOZ Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami via Facebook
  • O ''fiară misterioasă'' care se ascundea într-un copac a băgat spaima în locuitorii unui oraş din Polonia
  • Cei de la Protecţia Animalelor au fost chemaţi de urgenţă

O femeie din Cracovia, Polonia, a sunat pentru a spune că un animal ciudat stă în copac de două zile și că locuitorii se tem să-și deschidă ferestrele, deoarece se gândeau că va intra în casele lor.  Reprezentanţii de la Protecţia Animalelor, care au dezvăluit cazul pe Facebook, au spus că personalul a întrebat-o pe femeie la telefon dacă ar putea fi vorba despre o pasăre de pradă, dar a descris-o ca repede cu o iguană.

Ce era de fapt ''animalul''

Angajaţii s-au temut că animalul este unul de companie, nedorit și abandonat, care ar fi putut să moară de frig sau de foame. Un inspector a spus că sunt obișnuiți cu abandonarea animalelor de companie. conform Independent

El a descris ce s-a întâmplat când s-au apropiat de creatură. ''Dintr-o dată ... Iată-l, ia-l! Creatura maro stă pe o ramură de liliac...creatura stă și nu se mișcă - exact așa cum ne-a descris notificatorul. Pielea lui maro strălucește la soare...Ne uităm mai atent - săracul nu are picioare sau cap."

Doar că, spre stupoarea locuitorilor înfricoşaţi şi a salvatorilor, ''monstrul'' s-a dovedit a fi de fapt un croissant aruncat în copac pentru a hrăni păsările. Postarea a stârnit reacţii hilare din partea internauţilor.

''Este greu să ajutăm ceva care a fost copt anterior, nu în lumina soarelui'', a scris un reprezentantul de la Protecţia Animalelor. Însă, organizația a declarat că oamenii trebuie să continue să fie prudenţi și să raporteze orice îngrijorare cu privire la bunăstarea animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O ''fiară misterioasă'' care se ascundea într-un copac a băgat spaima în locuitorii unui oraş din Polonia. Ce era de fapt ''animalul''