O gimnastă a scăpat cu viață din incendiul care i-a distrus casa. Tânăra nu a simțit mirosului fumului din cauza COVID-19

De Iulia Iancu.
Publicat: 11.01.2021, 16:43.
Actualizat: 11.01.2021, 17:00

O gimnastă din Rusia a scăpat cu viață dintr-un incendiu care i-a distrus casa. Tânăra nu a simțit mirosul fiind infectată cu coronavirus.

Daria Valeryevna

Daria Valeryevna

Instagram

Daria Valeryevna Shkurikhina și-a pierdut locuința, pe 7 ianuarie, în urma unui incendiu devastator. Gimnasta se simte, însă norocoasă, că a scăpat cu viață, scrie The Sun.

În momentul în care a realizat ce se întâmpă, femeia abia a mai avut timp să iasă din casă și să strige după ajutor. Fiind infectată cu coronavirus, femeia și-a pierdut mirosul, în schimb a observat un nor gros de fum.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită, însă medaliata cu aur le-a declarat polițiștilor că avea o lumânare parfumată aprinsă în dormitor, dar era poziționată la o distanță sigură de orice obiect care s-ar fi putut aprinde ușor.

„Îmi este teamă să vă arăt adevăratele proporții ale dezasrului din apartamentul meu. Nici nu știu cum să vă descriu situația. Nu mai am cuvinte. Nu știu unde voi locui în perioada următoare”, le-a transmis gimnasta urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Daria a câștigat cinci medalii de aur la Campionatul European de Gimnastică, trei la Moscova în 2006 și două la Torino, în 2008. De asemenea, tânăra a cucerit aurul la Campionatul Mondial din 2007, care a avut loc în Grecia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.