Antena Meniu Search
x

O măicuță din Italia a uitat de castitate! A născut un băiețel și i-a pus numele Papei

Maica face parte din ordinul Discipolii lui Iisus și a reușit să șocheze lumea întreagă, după ce a dat naștere unui băiețel, căruia i-a dat numele Francis.

Potrivit Daily Mail, măicuța Roxana Rodriguez (33 de ani) n-a știut, inițial, că este însărcinată. A confundat durerile facerii, cu unele banale, de stomac. Acum câteva zile, însă, slujitoarea Domnului s-a prăbușit chiar în mijlocul unei rugăciuni.

Neștiind prin ce trece sora Rodriguez, colegele ei de lăcaș au chemat imediat ambulanța , care a dus-o la un spital, în apropiere de Roma.

Întâmplarea face acum înconjurul lumii, mai ales după anunțul șocant făcut chiar de proaspăta mamă:

Sunt atât de fericită! Mă simt mai mult mamă, decât maică, cred că e evident acest lucru. Am decis să-i pun numele Francis, în onoare minunatului nostru papă originar din America de Sud. Nu mă simt vinovată.

E un dar de la Dumnezeu! Sunt puțin îngrijorată când mă gândesc la amploarea pe care o poate căpăta evenimentul acesta, nu doar în Italia, ci și în El Salvador și în toată lumea, a spus Roxana Rodriguez, citată de Daily Mail.

Dar, cine este tatăl?, se întreabă acum toată lumea, mai ales după declarația care îl pune într-o lumină ciudată pe Papă.

Până la o certitudine, măcuța Roxana i-a trimis o scrisoare stareței sale în care își cere scuze că a încălcat jurământul de castitate depus în urmă cu doar câteva luni.

Sursa: Daily Mail/foto: Corriere Della Sera

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » O măicuță din Italia a uitat de castitate! A născut un băiețel și i-a pus numele Papei