Antena Meniu Search
x

O mamă şi cei 4 copilaşi ai săi, omorâţi în mod atroce de Crăciun, într-un apartament din Paris. Tatăl micuţilor, principalul suspect. "O oroare absolută”

Tragedie cumplită de Crăciun. O mamă şi cei patru copii ai săi au fost omorâţi într-un apartament din Paris. Tatăl copiilor, considerat principalul suspect, a fost reţinut. 

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 10:09

O mamă și cei 4 copii ai ei au fost uciși într-un apartament din Paris, de Crăciun. Tatăl copiilor a fost reținut și este principalul suspect. 

Tatăl copiilor, principalul suspect

Cele cinci cadavre au fost găsite într-un apartament din Meaux, la periferia Parisului, de Crăciun, după ceea ce autoritățile au numit o "crimă de o violență excepțională", conform Mediafax.

Procurorul Jean-Baptiste Bladier a declarat că mama și cele două fiice, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost înjunghiate de mai multe ori în noaptea de duminică spre luni. Cei doi fii ai cuplului, în vârstă de 9 luni și 4 ani, au fost sufocați.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost reţinut în fața casei tatălui său, la nord-est de capitala franceză.

Bărbatul a mai înjunghiat-o o dată, când femeia era însărcinată

Suspectul și-a mai înjunghiat partenera o dată, a spus procurorul, când aceasta era însărcinată cu fiul lor mai mare, în 2019. Acea anchetă a fost abandonată deoarece a fost declarat instabil mintal la momentul atacului. Suspectul fusese internat într-un spital de psihiatrie în 2017 și, de asemenea, a încercat să se sinucidă în acel an.

Autoritățile spun că au deschis o anchetă în cazul celor 5 crime, iar suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a stabili următorii pași.

Primarul din Meaux, Jean-Francois Cope, a declarat: "Bilanțul este îngrozitor. O întreagă familie a fost ucisă, înjunghiată în condiții atroce. Este o oroare absolută”.

De asemenea, primarul Cope a făcut apel la o acțiune coordonată pentru a aborda violența persoanelor cu probleme psihiatrice și pentru a proteja victimele înainte de a fi prea târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » O mamă şi cei 4 copilaşi ai săi, omorâţi în mod atroce de Crăciun, într-un apartament din Paris. Tatăl micuţilor, principalul suspect. "O oroare absolută”