O nouă LOVITURĂ pentru Donald Trump: Soţia lui, Melania, în mijlocul unui nou scandal. IMAGINI care fac înconjurul lumii (FOTO, VIDEO)

Publicat: 05.08.2016, 10:14.
Actualizat: 05.08.2016, 10:36

Melania Trump, soția miliardarului Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, se află în mijlocul unui nou scandal, după ce cotidianul New York Post a publicat imagini nud cu aceasta, iar alte ziare au scris că ar fi lucrat ilegal în Statele Unite.

Melania Trump, soția miliardarului Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, se află în mijlocul unui nou scandal, după ce cotidianul New York Post a publicat imagini nud cu aceasta, iar alte ziare au scris că ar fi lucrat ilegal în Statele Unite.

Cotidianul New York Post a dat publicității duminică și luni fotografii cu Melania Trump în ținută mai mult decât lejeră, făcute la New York, în 1995, pentru fosta revista franceză "Max".

Or, mai multe canale media americane au relevat că Melania Knauss, după numele ei de fată, a asigurat întotdeauna că începuse să lucreze în SUA ca manechin în 1996.

Site-ul Politico citează mai multe surse în acest sens, inclusiv un fost coleg de cameră al acesteia, care susține că ar fi închiriat împreună cu ea un apartament în New York din 1995, iar Melania Trump ar fi lucrat în Statele Unite fără a avea viza corespunzătoare.

Soția omului de afaceri newyorkez a reacționat pe contul său de Twitter la ceea ce ea consideră drept un jurnalism "inexact și dezinformare cu privire la statutul (ei) față de legea imigrației americane în 1996".

Site-ul Politico s-a grăbit să noteze că fostul manechin sloven nu menționa anul 1995, cel care constituia obiectul dezbaterii.

"Am respectat întotdeauna legile americane asupra imigrației", a asigurat Melania Trump, care a devenit cetățeancă americană în 2006.

Săptămâna trecută, soția lui Donald Trump și-a închis site-ul internet pe motiv că el "nu reflecta activitatea și interesele ei personale".

Dar mulți observatori au legat această închidere de o altă polemică asupra studiilor Melaniei Trump. Pe site-ul său, Melania, născută în Novo Mesto, asigura că a obținut o diplomă în design și arhitectură la o universitate din Slovenia, pe care în realitate ea nu a primit-o niciodată.

Sursa: Agerpres.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.