Antena Meniu Search
x

O parlamentară din Noua Zeelandă a mers singură, pe bicicletă, până la spital pentru a naște

Parlamentara Julie Anne Genter din Noua Zeelandă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă nașterea nu a fost lipsită de peripeții. Julie a intrat în travaliu la 2 noaptea și a mers singură la spital, pe bicicletă, scrie CNN. 

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 09:14

Vezi și

Julie Genter, o parlamentară din Noua Zeelandă, a mers singură cu bicicleta la spital, unde, o oră mai târziu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, potrivit CNN

"Știri importante!" a transmis Julie pe pagina ei de Facebook, câteva ore mai târziu. „La ora 3.04, azi dimineață, i-am urat bun venit celui mai nou membru al familiei noastre. Nu plănuiam să merg cu bicicleta, fiind în travaliu, dar asta s-a întâmplat”.

Insula cu o populație de 5 milioane de locuitori are deja o reputație de politicieni cu picioarele pe pământ. Prim-ministrul Jacinda Ardern și-a luat concediu de maternitate în timpul mandatului și și-a adus copilul de trei luni la o reuniune a Națiunilor Unite, deoarece încă alăpta.

„Contracțiile mele nu au fost atât de dureroase când am plecat, la 2 dimineața, pentru a merge la spital – deși erau la 2-3 minute distanță și au crescut în intensitate când am ajuns, 10 minute mai târziu”, a scris Genter. „Acum avem o micuță sănătos și fericită care doarme, la fel ca și tatăl ei”.

Mersul pe bicicletă la spital pentru a da naștere este deja o tradiție pentru Genter. Femeia a procedat la fel și în 2018, când a adus pe lume primul său copil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O parlamentară din Noua Zeelandă a mers singură, pe bicicletă, până la spital pentru a naște