Antena Meniu Search
x

Video O persoană a murit şi alte 7 au fost date dispărute după o alunecare de teren din China

O persoană a murit, iar alte şapte sunt date dispărute în urma unei alunecări de teren. Incidentul s-a produs pe șantierul unei autostrăzi din centrul Chinei. Mai multe echipaje au fost trimise la faţa locului pentru a ajuta la căutări. Şase oameni au fost salvaţi la timp, însă au avut nevoie de îngrijiri medicale, au anunţat autorităţile. Ploile torenţiale din ultimele săptămâni au dus la numeroase dezastre naturale. Numai luna trecută, 19 persoane au fost ucise într-o alunecare de teren produsă într-o mină. 

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 08:15

Vezi și

O persoană a murit, iar şapte sunt date dispărute în urma unei alunecări de teren produse în zona unei autostrăzi în construcţie din centrul Chinei, au anunţat duminică oficiali guvernamentali, potrivit Reuters. Şapte persoane au fost găsite în viaţă, rănite în urma alunecării de teren produse sâmbătă, au precizat oficiali ai provinciei Hubei într-un mesaj publicat pe contul de WeChat al provinciei, adăugând că încearcă să prevină alte dezastre în regiune, iar operaţiunile de căutare continuă.

Ministerul pentru managementul situaţiilor de urgenţă din China a activat un răspuns de urgenţă de nivel patru şi a trimis un grup de lucru la faţa locului pentru a îndruma intervenţia, potrivit unui mesaj publicat pe reţeaua WeChat.

Ploile torenţiale înregistrate în regiuni din China în ultimele săptămâni au provocat mai multe alunecări de teren mortale. Luna trecută în provincia Sichuan, 19 persone şi-au pierdut viaţa într-o alunecare de teren la o mină, iar alte patru au murit după ce ploile intense înregistrate într-un interval scurt au provocat alunecări de teren. Guvernul Chinei a emis avertizări referitoare la ploi şi alte dezastre naturale pentru a determina autorităţile locale să rămână alerte şi să răspundă rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O persoană a murit şi alte 7 au fost date dispărute după o alunecare de teren din China