Antena Meniu Search
x

O româncă a fost executată în Portugalia de fostul soţ

O iubea la nebunie. Îi declara dragostea zilnic, pe reţelele de socializare. Iubirea lui s-a transformat în ură de moarte, atunci când ea a vrut să-l părăsească. O româncă a fost executată în Portugalia de fostul soţ, portughez.

Vezi și

 Bărbatul a împuşcat-o în cap şi în inimă, sub ochii fetiţei lor de trei ani. Femeia a mai trăit doar câteva ore, la spital. Apoi, medicii au decuplat-o de la aparate. Cu inimile frânte, mama şi rudele fetei de 25 de ani au plecat spre localitatea în care a avut loc tragedia.

Mihaela era "FLOAREA" lui NELO PEREIRA - un portughez cu 27 de ani mai mare decât ea. Pe contul de Facebook al bărbatului stau mărturie zeci de fotografii. O adora. Şi îi făcea declaraţii înfocate. Îi scria.

Dar. erau un cuplu de vis DOAR în mediul virtual. În viaţa reală, bărbatul era extrem de violent. Ieri, Mihaela şi Nelo s-au întâlnit din nou. În casa lor din Seixal, un oraş aflat la sud de Lisabona. Au început discuţiile. Tot mai aprinse.

Sătulă, femeia l-a ameninţat că placă în Spania, la mama ei. Cu tot cu fetiţa lor de 3 ani. Portughezul a scos arma. Şi a tras. De două ori. Totul s-a întâmplat sub ochii fiicei lor. Un copil care, spun psihologii, va rămâne pe viaţă traumatizat.

Românca a fost dusă de urgenţă la spital. Mama Mihaelei a venit într-un suflet în Portugalia cu credinţa că fata ei va fi salvată. Speranţele ei s-au năruit la spitalul unde românca era internată şi unde ERA susţinută doar de aparate.

Familia şi împreună cu spitalul au hotărât decuplarea de la aparate fiindcă nu mai era nicio speranţă să fie salvată. Trupul ei va fi repatriat în zilele următoare. Iubitul ei portughez a fost arestat şi urmează să fie judecat pentru omor deosebit de grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O româncă a fost executată în Portugalia de fostul soţ