Antena Meniu Search
x

O româncă de 26 de ani, mama a două fetițe, a fost bătută și umilită ani în șir de concubinul italian. Bărbatul a amenințat că-i aruncă acid pe față

O româncă de 26 de ani a trăit un adevărat coșmar în Italia, unde a fost bătută, umilită și agresată ani în șir de cel pe care îl credea iubirea vieții ei.

O tânără mamă de 26 de ani, plecată din România cu cele două fiice ale sale, a trăit un adevărat coșmar în Italia, unde a fost bătută, umilită și agresată ani în șir de cel pe care îl credea iubirea vieții ei, scrie presa locală.

Femeia s-a stabilit în orașul Molise, unde a găsit de muncă la o fermă și unde, credea ea, l-a găsit pe bărbatul vieții ei, un italian de 49 de ani.

Femeia a ignorat prima palmă, a ignorat și insultele și a continuat să-l ierte pe bărbatul atunci când acesta o bătea cu pumnii și picioarele. Începând din 2013, femeia a fost supusă unor chinuri groaznice, fiind bătută cu regularitate, umilită și amenințată.

Se pare că bărbatul ar fi amenințat-o pe tânăra mamă că o va desfigura și îi va arunca acid pe față, totul din gelozie.

În momentul în care femeia a ajuns la spital cu traumatism cranian, cu fractură nazală și multiple contuzii, poliția a inițiat o anchetă, în urma căreia i s-a impus agresorului o serie de restricții.

Pentru că nu le-a respectat, bărbatul a fost acum arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O româncă de 26 de ani, mama a două fetițe, a fost bătută și umilită ani în șir de concubinul italian. Bărbatul a amenințat că-i aruncă acid pe față