Antena Meniu Search
x

O româncă de 50 de ani a trăit coşmarul vieţii în Spania. A plecat de acasă sperând că va câştigă bani făcând curăţenie în casele ibericilor

O româncă de 50 de ani a trăit coşmarul vieţii în Spania. A plecat de acasă sperând că va câştigă bani făcând curăţenie în casele ibericilor.

O româncă de 50 de ani a trăit coşmarul vieţii în Spania. A plecat de acasă sperând că va câştigă bani făcând curăţenie în casele ibericilor

O româncă de 50 de ani a trăit coşmarul vieţii în Spania. A plecat de acasă sperând că va câştigă bani făcând curăţenie în casele ibericilor, atrasă de oferta de muncă a unor conaţionali. Poliţia a reuşit să o salveze. 

În încercarea de a câştiga mai mult decât reuşea în ţară, femeia a plecat în Spania, unde i s-a promis de către o rudă că va găsi de muncă şi va face curăţenie în casele spaniolilor. A ajuns într-un apartament din Benassal, lângă Castellon, acolo unde fusese trimisă de intermediar, pe 1 ianuarie. 

S-a trezit sechestrată şi obligată să se prostitueze. Românca nu vorbea deloc castellană şi nu cunoştea pe nimeni, astfel că abia după aproape două săptămâni a reuşit să scape de răpitorii ei şi să ceară ajutor, pe stradă. A ajuns în cele din urmă la poliţie şi a povestit totul, inclusiv că a fost lovită pentru a accepta să întreţină relaţiis exuale cu diverşi indivizi.

Agenţii Guardiei Civile au arestat trei bărbaţi români în apartamentul în care fusese sechestrată femeia, care e acum în custodia autorităţilor şi va fi repatriată. Răpitorii ei vor fi judecaţi pentru trafic de fiinţe umane, sechestrare de persoane şi loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » O româncă de 50 de ani a trăit coşmarul vieţii în Spania. A plecat de acasă sperând că va câştigă bani făcând curăţenie în casele ibericilor