Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românca de 60 de ani care îngrozit Italia a fost arestată. Menajera a lovit şi batjocorit o bătrână timp de 6 luni

Românca de 60 de ani a îngrozit Italia. Femeia a fost filmată în timp ce loveşte şi foloseşte cuvinte dure la adresa bătrânei pe care trebuia să o îngrijească

de Redactia Observator

la 19.01.2018 , 14:39

O româncă de 60 de ani a îngrozit Italia. Femeia a fost filmată în timp ce loveşte şi foloseşte cuvinte dure la adresa bătrânei pe care era plătită să o îngrijească. Serviciile sociale au montat camere de supraveghere, după ce au fost sesizate că pe corpul femeii de 83 de ani sunt urme de violenţă. Vă avertizăm, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Lovituri, înjurături, ameninţări. Şapte luni cât a stat în casa ei, românca i-a transformat viaţa într-un calvar bătrânei pe care fusese angajată să o îngrijească. Iniţial, nimeni nu a suspectat nimic despre comportamentul violent al Vioricăi Moroşan. Femeia trăia în casă cu bătrâna, iar copiii italiencei veneau doar în vizită. Fiica italiencei a fost cea care, într-un final, a tras semnalul de alarmă. Bătrâna avea corpul plin de vănătăi, iar românca se scuza mereu, spunând că a căzut.

La solicitarea femeii, serviciile sociale au instalat camere de supraveghere, iar imaginile nu lasă loc de dubiu. Bătrâna a fost batjocorită zilnic, din zori şi până seara, lovită şi jignită. 

Vezi și

După ce plângerea a ajuns la poliţie, românca a fugit. A fost identificată miercuri, după luni de căutări, şi arestată. Acuzaţiile formulate pe numele ei sunt grave. Violenţă şi ameninţări sub formă continuată. Femeia urmează să fie prezentată judecătorilor din Reggio Calabria.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Românca de 60 de ani care îngrozit Italia a fost arestată. Menajera a lovit şi batjocorit o bătrână timp de 6 luni