Antena Meniu Search
x

O româncă din Padova, asistentă medicală, a sedus un coleg, l-a invitat la cină, iar apoi l-a drogat pentru a-i fura cardul bancar

O româncă, asistentă medicală în Padova, a pus la cale un plan diabolic, pentru a-i fura unui coleg cardul bancar.

O româncă, asistentă medicală în Padova, a pus la cale un plan diabolic, pentru a-i fura unui coleg cardul bancar.

Femeia, asistentă medicală la secția de Ortopedie a spitalului din Padova, l-a invitat pe bărbat la o cină romantică, după câteva zile de flirt, scrie mattinopadova.it.

După ce au ajuns la locuința ei, tânăra de 34 de ani a pus somnifere în paharul de vin pe care i l-a oferit bărbatului, cu câțiva ani mai ân vârstă, iar acesta a adormit la scurt timp. Românca i-a sustras apoi cardul bancar din portofel, a mers la ATM pentru a scoate 250 de euro, după care l-a pus la loc, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Descoperind dispariția banilor, a doua zi, bărbatul a pus cap la cap totul și s-a dus la poliție.

Potrivit sursei citate, spitalul a angajat un avocat pentru a demara procedura de concediere, după ce, la locuința româncei, polițiștii au găsit o cantitate însemnată de medicamente, cel mai probabil furate de la spital.

Se pare, de asemenea, că bărbatul nu ar fi prima victimă a româncei, un coleg al acesteia susținând că ar fi fost păcălit în același fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O româncă din Padova, asistentă medicală, a sedus un coleg, l-a invitat la cină, iar apoi l-a drogat pentru a-i fura cardul bancar