Antena Meniu Search
x

VIDEO Soţul româncei prinsă în hotelul strivit de avalanşă alături de copiii săi a supravieţuit printr-o minune

O româncă şi cei doi copii ai ei au căzut victime avalanşei care a îngropat un hotel aflat în centrul Italiei! Cel care i-a anunţat pe salvatori că familia sa se află sub mormanul de zăpadă este chiar soţul femeii şi tatăl copiilor.

Vezi și

O româncă şi cei doi copii ai ei au căzut victime avalanşei care a îngropat un hotel aflat în centrul Italiei! Cel care i-a anunţat pe salvatori că familia sa se află sub mormanul de zăpadă este chiar soţul femeii şi tatăl copiilor.

Văzut din aer, hotelul de patru stele a fost înghiţit total de zăpadă. 30 de oameni, turişti şi membri ai personalului, erau înăuntru. Adriana şi cei doi copii ai săi se numără printre ei.

Cu patru zile în urmă, românca şi soţul ei italian au sărbătorit-o pe mezina familiei, Ludovica. Fata împlinise 6 ani, iar părinţii i-au dăruit o petrecere de prinţesă. Astăzi, din această familie, numai tatăl mai este, sigur, în viaţă. Giampiero Parete a fost salvat imediat ce echipele de intervenţie au ajuns la locul avalanşei. Ieşise până la maşină atunci când s-a petrecut drama şi tot el a dat alarma.

"A venit avalanşa şi am fost prins sub zăpadă, dar am reuşit să ies la suprafaţă. Maşina nu a fost îngropată în zăpadă, aşa că am aşteptat acolo sosirea salvatorilor.", a declarat italianul în vârstă de 38 de ani, de pe patul de spital, pentru presa italiană.

Pe acelaşi subiect

Giampietro şi un alt bărbat au fost scoşi din zăpadă după mai bine de 9 ore de la producerea avalanşei. Salvatorii au parcurs pe schiuri ultimii kilometri. Când au ajuns, hotelul nici nu se mai vedea de sub valul de zăpadă şi copaci care s-au prăbuşit peste el.

Ore bune au săpat cu lopeţile pentru a intra în clădire. Înăuntru au descoperit un peisaj apocaliptic. Totul este distrus. Care a fost soarta celor 30 de oameni, personal şi turişti, care se aflau înăuntru în momentul producerii accidentului, este încă neclar.  De sub muntele de zăpadă, un cuplu a făcut un apel disperat prin SMS.  "Ajutor, ajutor! Murim de frig! "... au scris oamenii în mesajul trimis echipelor de salvatori.

Avalanşa s-a produs după ce patru cutremure puternice cu magnitudine peste 5 s-au resimţit ieri în centrul Italiei. Ţara a fost lovită, în ultimele zile şi de un val de ninsori puternice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » VIDEO Soţul româncei prinsă în hotelul strivit de avalanşă alături de copiii săi a supravieţuit printr-o minune