Antena Meniu Search
x

O tânără care credea că are apendicită a aflat că era însărcinată, după ce a născut în ambulanţă, în Marea Britanie

Chelsea Keenan, o tânără în vârstă de 27 de ani, a chemat ambulanţa, după ce a început să manifeste dureri acute în zona stomacului. Crezând iniţial că ar putea fi vorba despre o apendicită, medicii au descoperit că tânăra intrase, de fapt, în travaliu.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.11.2020, 17:31

Crezând că ar putea avea apendicită, o tânără din Marea Britanie a aflat că este însărcinată şi a născut în ambulanţă - Profimedia Images
  • Ea a aflat că în ambulnaţă că trebuie să nască, dar spune că nu ştia de sarcină

Tânăra a născut copilul în ambulanţă, deşi nu le-a spus medicilor că este însărcinată, pentru că spune ea, habar nu avea că poartă un copil în pântec.

Ea a pus durerile foarte mari pe seama unei posibile apendicite, iar medicii se pregăteau să o trateze în consecinţă, până când femeia pur şi simplu a început să nască, în ambulanţă.

Umirea a fost generală, însă tânăra a susţinut tot timpul că nu ştia că este însărcinată. Ea spune că greutatea nu i s-a modificat şi nici sarcina nu ar fi fost vizibilă.

Chelsea Keenan, pentru Daily Mail: "Nu mi-a venit să cred când medicii mi-au dat pantalonii jos şi mi-au spus să împing. Nu înţelegeam de ce. Nici nu știam că sunt însărcinată. Nu existau semne că aș fi însărcinată. Aveam perioade, nu mă simțeam rău și purtau încă aceeaşi mărime la haine"

Neştiinţa femeii este greu de crezut, spun medicii, având în vedere că femeia este acum mama a cinci copii, la 27 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O tânără care credea că are apendicită a aflat că era însărcinată, după ce a născut în ambulanţă, în Marea Britanie