Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără de 17 ani s-a aruncat în gol de pe un mall cu 12 etaje şi a căzut peste o femeie, în Japonia. Amandouă au murit

Două persoane au murit în orașul japonez Yokohama, după ce o adolescentă a vrut să se sinucidă şi s-a aruncat de pe acoperişul unui centru comercial, lovind o femeie aflată pe trotuar. Femeia a murit câteva ore mai târziu la spital.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 10:42

- Shutterstock - ilustrativ

Sâmbătă seara, eleva de liceu în vârstă de 17 ani a sărit de pe acoperişul unui mall dintr-un cartier aglomerat, lovind o femeie în vârstă de 32 de ani care ieșea cu prietenii, relatează BBC. Cele două au fost duse imediat la spital în jurul orei locale 18:00, unde fata a murit o oră mai târziu. Femeia a murit și ea la scurt timp după aceea.

1 septembrie - zi neagră în calendar pentru japonezi

Nu este clar de ce s-ar fi sinucis, deși, potrivit statisticilor oficiale, mai multe persoane sub 18 ani din Japonia se sinucid la 1 septembrie - chiar înainte de începerea noului semestru școlar - mai mult decât în oricare altă zi a anului. Anul trecut, 513 copii și-au luat viața în Japonia, „problemele școlare” fiind cel mai invocat factor. Elevii care nu doresc să se întoarcă la școală sunt cunoscuți sub numele de futoko, sau „oameni care nu merg la școală".

Articolul continuă după reclamă

Japonia este singura țară din G7 în care sinuciderea este principala cauză de deces pentru adolescenți.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » O tânără de 17 ani s-a aruncat în gol de pe un mall cu 12 etaje şi a căzut peste o femeie, în Japonia. Amandouă au murit