Antena Meniu Search
x

O tânără de 21 de ani a orbit la un ochi după ce s-a jucat non-stop la telefonul mobil

O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, plângându-se că nu mai vede cu un ochi, după ce s-a jucat toată ziua pe telefonul mobil. Verdictul medicilor i-a dat fi

O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, plângându-se că nu mai vede cu un ochi, după ce s-a jucat toată ziua pe telefonul mobil. Verdictul medicilor i-a dat fiori.

Cazul lui Wu Xiaojing, o tânără de 21 de ani, a făcut vâlvă în presa chineză. Medicii spitalului unde a fost internată spun că și-a pierdut vederea la un ochi din cauza dependenței de jocurile de pe telefon. 

Wu ar fi suferit o ocluzie venoasă retiniană, care se manifestă, de obicei la persoanele vârstnice, însă, spun doctorii chinezi, în cazul ei s-ar fi întâmplat pentru că a exagerat jucându-se pe smartphone.

Tânăra, care e contabilă, spune că e pasionată de 'King of Glory', un joc foarte popular în China.

Pe acelaşi subiect

”Dacă sunt liberă, mă trezesc de obicei la 6 dimineața și, după micul dejun, mă joc până la ora 4 după-amiaza. Apoi mănânc ceva, dorm puțin și, după ce mă trezesc, mă joc până la 1-2 noaptea”, a mărturisit Wu unui ziar chinez.

Așa s-a întâmplat și în ziua în care a ajuns la spital. Ziarul Dailymail a publicat, de asemenea, povestea fetei, însă menționează că medicii britanici cărora le-a prezentat cazul tinerei au respins diagnosticul pus de doctorii chinezi.

Sursa: Dailymail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără de 21 de ani a orbit la un ochi după ce s-a jucat non-stop la telefonul mobil