Antena Meniu Search
x

O tânără româncă, mamă a unei fetiţe, a fost găsită moartă în Italia, în condiţii misterioase. Concluziile înfiorătoare ale anchetatorilor

O româncă de 28 de ani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia împreună cu soţul şi fetiţa de 11 luni. Iniţial, anchetatorii au crezut că tânăra a m

O româncă de 28 de ani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia împreună cu soţul şi fetiţa de 11 luni. Iniţial, anchetatorii au crezut că tânăra a murit de boală. Apoi, au făcut o descoperire terifiantă.

Potrivit presei italiene, Alina Elena Biţă a murit pe 9 octombrie, în apartamentul din oraşul Cerda, din Sicilia. Vecinii au auzit plânsetele fetiţei sale de 11 luni şi au alertat poliţia, bănuind că ceva nu e în regulă. Soţul româncei a venit însă acasă mai devreme şi, când a intrat în locuinţă, a găsit, pe jos, trupul neînsufleţit al româncei.

Iniţial, anchetatorii au crezut că a fost vorba despre un deces din cauze naturale. Au luat în calcul varianta că tânăra a suferea de anevrism cerebral şi s-au gândit că i s-a făcut rău şi, pentru că în acel moment era singură, fără ajutor, a murit. Însă medicii au infirmat ipoteza, spunând că Alina Elena Biţă e prea tânără pentru a fi răpusă în acest mod.

O analiză mai atentă le-a schimbat, brusc, părerea anchetatorilor. Potrivit La Repubblica, în zona gâtului cadavrului au fost observate nişte leziuni, care i-au convins pe poliţişti că acest caz trebuie tratat ca o crimă. Ei suspectează acum că românca a fost strangulată.

Soţul tinerei mame a fost chemat la audieri. Românul a fost interogat timp de 18 ore, însă anchetatorii nu au dat niciun detaliu. De asemenea, procurorii au cerut rezultatele autopsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă, mamă a unei fetiţe, a fost găsită moartă în Italia, în condiţii misterioase. Concluziile înfiorătoare ale anchetatorilor