Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O teresa din Miami, prabusita cu tot cu clienti

O cina la un restaurant de fite din Miami s-a incheiat tragic pentru zeci de americani. Puntea pe care era amplasata terasa localului s-a prabusit din senin cu tot cu mese si clienti

de Redactia Observator

la 14.06.2013 , 14:22

"A fost un vuiet puternic si ciudat si pana m-am intors cu privirea spre terasa- pana atunci erau 50-100 de oameni si apoi nu mai era nimic, doar intuneric si tipete", povestesc oamenii.

Restaurantul era ocupat la capacitate maxima. Peste o suta de oameni urmareau finala unui meci de baschet, relaxati. In cateva fractiuni de secunda, terasa imensa s-a prabusit. Haosul si panica au pus stapanire pe oameni. "Am vazut doar cum puntea se prabuseste. Nu stiam nici cat de adanca e apa sau cum s-a putut intampla asta. A fost uimitor sa vezi atatia oameni cazuti in apa", explica un martor.

Operatiunile de salvare au fost dificile, mai ales ca odata cu oamenii, intreg mobilerul de pe terasa s-a prabusit in apa. Dar echipele de salvare au reusit sa scoata pe toata lumea la timp, cu ajutorul scafandrilor.

Vezi și

"Pana acum am luat 24 de victime de la locul accidentului. Doi sunt in stare grava. Continuam operatiunile de cautare din zona puntii prabusite si lucram si cu politia din North Bay pentru ca ei vor prelua apoi ancheta", a declarat Dave Downey, sef pompieri.

Din spusele martorilor, in momentul prabusirii, clientii sareau in sus de bucurie dupa ce una dintre echipe castigase meciul de baschet.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » O teresa din Miami, prabusita cu tot cu clienti