Antena Meniu Search
x

O vedetă din Brazilia a suferit zeci de fracturi, după ce a fost implicată într-un groaznic accident de circulaţie

Beatriz Rabi, o vedetă din Brazilia, a suferit zeci de fracturi, după ce a fost implicată într-un groaznic accident de circulaţie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.01.2021, 16:14

Vedeta din Brazilia a căzut de pe o motocicletă şi a fost lovită în plin de un camion
Vedeta implicată în accidentul din Brazilia are 19 ani - biiarabi/Instagram via Mirror Online
  • Vedeta implicată în accidentul din Brazilia are 19 ani.
  • Vedeta le-a povestit fanilor despre cel mai dificil moment de după accident.

Beatriz, 19 ani, se afla pe o motocicletă, alături de tatăl ei, în momentul în care motocicleta a derapat, din cauza unei zone cu nisip, iar cei doi s-au răsturnat.

Conform Mirror Online, din dinamica accidentului, produs în Sao Paulo, Beatriz a ajuns pe contrasens şi a fost lovită în plin de un camion, lăsând-o inertă.

Beatriz, care este influencer pe un celebru site de socializare, având zeci de mii de fani, şi-a fracturat 28 de oase în teribilul accident.

Culmea este că nimeni nu a observat momentul în care tânăra a fost lovită de camion, abia doctorii de la spital confirmând teribila situaţie.

Vedeta din Brazilia a povestit fanilor care a fost cel mai dificil moment

După ce a primit primul ajutor, starea tinerei a devenit una stabilă. Din fericirea, tânăra are toate şansele să se recupereze, fizic, însă procesul va fi unul de lungă durată şi presupune ca tânăra să treacă inclusiv printr-o serie de intervenţii chirurgicale.

Beatriz le-a povestit fanilor ei prin ce a trecut, le-a mulţumit pentru mesajele de susţinere şi a precizat că cel mai dificil moment a fost după ce şi-a recăpătat cunoştinţa, când ar fi vrut să vomite, din cauza durerilor insuportabile, dar nu putea să-şi mişte picioarele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » O vedetă din Brazilia a suferit zeci de fracturi, după ce a fost implicată într-un groaznic accident de circulaţie