Antena Meniu Search
x

Șoferi îngroziți lângă TIR-ul unui român, în Germania, când au văzut trei mâini care ieșeau prin prelată (video)

Mai mulți șoferi au fost îngroziți când au trecut pe lângă TIR-ul unui român, în Germania, și când au văzut trei mâini care ieșeau prim prelată. Au sunat imediat la Poliție.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.08.2020, 11:44

Șofer de TIR
Imagine de groză în TIR-ul unui român - Captură video
  • Șoferul român are 36 de ani și a fost arestat.
  • Poliția a declarat: "De două zile sunt aici!"

În parcarea Freienhufen de pe A13 din Brandenburg, în Germania, mai mulți șoferi au văzut ieșind din prelata camionului unui român trei mâini, iar din interior au auzit voci care strigau după ajutor. 

"Vă rog să mă ajutați și să deschid ușa.", striga, în engleză un bărbat, conform declarațiilor martorilor. Imediat a fost alertată poliția, care a găsit în camion patru afgani, toți fiind salvați dintr-o situație critică, scrie rtl.de, care publică și imagini cu momentul descoperirii migranților.

Cei patru tineri afgani erau complet epuizați: "Se presupune că au fost blocați în remorcă două zile.", spune un oficial al poliției Germane.

Bărbații au fost duși apoi în centrul de primire din Eisenhuttenstadt. Nu aveau documente de identificare, se arată într-un raport pe care sursa citată îl are. 

Șoferul din România, care are 36 de ani, a fost arestat temporar, dar ulterior eliberat prin decizia parchetului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Șoferi îngroziți lângă TIR-ul unui român, în Germania, când au văzut trei mâini care ieșeau prin prelată (video)