Antena Meniu Search
x

Oferă una dintre cele mai frumoase privelişti din lume, dar nu oricine îndrăzneşte să îşi petreacă noaptea acolo

Un hotel construit pe un versant abrupt din Anzi a devenit un adevărat magnet pentru amatorii de senzaţii tari. Aventura are loc la aproximativ 400 de metri înălţime, deasupra renumitei Văi Sacre din Peru.

Vezi și

Un hotel construit pe un versant abrupt din Anzi a devenit un adevărat magnet pentru amatorii de senzaţii tari. Aventura are loc la aproximativ 400 de metri înălţime, deasupra renumitei Văi Sacre din Peru.

Drumul către Skylodge, considerat unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume, începe cu un urcuş greu chiar şi pentru alpiniştii experimentaţi.

Timp de aproape două ore, clienţii hotelului din Anzi trebuie să urce cu ajutorul unor scări metalice şi funii pe un perete vertical de stâncă.

E singurul mod de a ajunge la camerele ancorate de versant, la o înălţime de 400 de metri, deasupra Văii Sacre a incaşilor. 

Efortul, însă, merită. O spun toţi cei care au ajuns acolo. Priveliştea de vis şi o masă copioasă oferită de hotel reprezintă răsplata supremă.

Iar festinul peruvian, completat de un vin produs în regiune, e servit în aer liber, pe o platformă amplasată deasupra camerei.

Capsulele în care au fost amenajate camerele sunt construite în totalitate din sticlă şi nu conţin altceva decât un pat, o măsuţă cu scaune şi o toaletă, adică tot ce are nevoie un turist dornic să trăiască o experienţă la înălţime.

Iar la finalul sejurului, clienţii pot ajunge la sol doar cu ajutorul unei tiroliene. 

O noapte în hotelul din munţi costă aproape 2.000 de lei de persoană, dar compania are grijă de toate detaliile expediţiei.

Turiştii sunt preluaţi din Cusco, cel mai apropiat oraş, iar ghidul asigură echipamentul de alpinism.

Hotelul se află pe ruta către una dintre cele mai mari atracţii din lume: oraşul incaş Machu Picchu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Oferă una dintre cele mai frumoase privelişti din lume, dar nu oricine îndrăzneşte să îşi petreacă noaptea acolo