Antena Meniu Search
x

Olimpiada de la Soci, primele probleme; hotelurile nu sunt gata!

Flacăra olimpică ajunge astăzi la Soci. Au mai rămas doar două zile până când va începe cea mai scumpă Olimpiadă de iarnă din istorie. Dar au apărut şi primele probleme.

Vezi și

Hotelurile construite special pentru marele eveniment nu sunt gata nici acum. O veste bună există totuşi pentru spectatori. Ceremonia de deschidere ar trebui să decurgă fără probleme. A avut loc deja repetiţa generală.

Cu 48 de ore înainte de marea deschidere, Stadionul Olimpic a fost luminat de sute de artificii. Ruşii au cheltuit zeci de mii de dolari ca să fie siguri că nu se vor face de râs vineri, la marea ceremonie. Suma e oricum infimă dacă o comparăm cu bugetul alocat olimpiadei: 50 de miliarde de dolari!

"Cel mai important lucru este că am un pat şi un tavan. Este locuibilă camera în care stau. Dar am colegi care sunt în situaţii grave şi care nu au putut să se cazeze fie pentru că cineva s-a mutat în camera lor, fie pentru că a existat o confuzie", spune un fotograf rus. 

Recepţiile hotelurilor arată mai degrabă ca nişte depozite. Un lucru e sigur: Flacăra olimpică va ajunge în Soci astăzi.

Şi Moscova s-a pregătit pentru Jocurile Olimpice. În oraş au apărut mai multe statui imense de gheaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Olimpiada de la Soci, primele probleme; hotelurile nu sunt gata!